dissabte, 17 de gener del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (17 i 18 de gener)

-INFANTIL (Consell esportiu)
CB MORELL 20 - UD TORREDEMBARRA 71
Bon partit dels nostres infantils del consell esportiu. Els petits de la Torre, tot hi anar per davant del marcador durant tot el partit, han practicat amb molta intensitat conceptes treballats als entrenaments, com per exemple, la pressió defensiva per tota la pista i les transicions ràpides. Enhorabona per l’esforç i les ganes de millorar que s’han demostrat als entrenaments de la setmana passada. Aquesta setmana cal treballar de valent per continuar millorant.
Carlos Molina - Entrenador de l'Infantil-Consell UD Torredembarra
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Federació)
UD TORREDEMBARRA 53 – CB VALLS 63
Gran partit del infantils al primer partit de la segona fase. L’inici del partit va ser força igualat amb molt de ritme que va acabar amb 5 punts de diferència a favor dels visitants. Al segon quart es van fallar molts atacs i encara que es domina el rebot s’arriba al descans 13 a sota, 20-33. Al tercer quart la defensa pressionant i les recuperacions porten un parcial de 23 a 7, 43-40 al final del tercer quart amb els millors minuts de tot l’any. Al darrer quart van fallar les forces per rematar la gran feina i la victòria va ser pels vallencs. Bona feina nois.
Manolo Rubio - Entrenador de l'Infantil UDTorredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET FEMENÍ
Descansa
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLANC
MORELL PUIGCERVER SALLE REUS 55 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 70
Els nostres nois van sortir molt concentrats des del primer minut i amb una molt bona efectivitat en tirs de triple i bona defensa. El parcial del primer període va ser de 14 a 21, però després de la mitja part es van relaxar pensant que el partit estava guanyat i l’equip local va aprofitar apropant-se a només 8 punts. Finalment els nostres van reaccionar acabant el partit amb una diferència de 15 punts.
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Cadet Construccions Raül Llima UD Torredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLAU
AD TORREFORTA BLAU 86 - UD TORREDEMBARRA 44
Un encontre en el que els de Torredembarra haguessin signat que no existissin els segon i el tercer quart. El primer parcial el van perdre de cinc punts, però amb una actitud molt positiva i plantant cara a un rival molt superior, pressionant, robant pilotes i buscant cistelles amb ràpids contraatacs. Els dos quarts següents la truita es gira i el Torrencs baixen els braços quan no els hi entren tres pilotes dins de la cistella, reben la mateixa medicina i els locals amb ràpids contraatacs feien moltes cistelles. L’últim quart el van guanyar els de Torredembarra de tres punts, tornant a la mateixa actitud del quart inicial. Al final un resultat molt ampli comparat amb la bona actitud que hi ha hagut durant mig partit. Ara s'ha de treballar la concentració durant tot el partit i segur que hi ha millora. Ànims!!
José Luis Caballero - Entrenador del Cadet Blau UD Torredembarra
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 39 – AAEET VODAFONE 83
Partit molt difícil per a les nostres noies. Es va tenir clar des del primer moment amb un parcial de 6 - 25, acabant la meitat del partit 15 - 47. En cap moment vam tenir possibilitat d’entrar en el joc degut a que l’alçada i l’edat de les contrincants era clarament superior a la nostra i va ser un factor determinant en el moment de competir.
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Júnior femení de la UD Torredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR A
REUS DEPORTIU B 37 - UD TORREDEMBARRA 57
Bon partit dels júniors. Amb el handicap de lesions i amb 7 jugadors disponibles es va remuntar l’avarage ja que al partit de la primera volta els de Reus van guanyar de 5 punts a Torredembarra. La gran defensa, alternant individual i zona, va ser la clau per recuperar pilotes i fer baixar molt el percentatge de tir rival. Durant tot el partit els jugadors van estar concentrats i treballant per aconseguir la victòria. Bon joc d’equip per damunt de les individualitats. La jornada de descans portarà la recuperació dels jugadors lesionats i consolidar el joc col·lectiu. Felicitats a tots els jugadors.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior A de la UD Torredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR B
GREFOR CB AMPOSTA 96 - GILSA UD TORREDEMBARRA 28
Massa equip pels nostres júniors. Amb 3 jugadors de més d’1.90 dels rivals, han controlat el rebot i ens han fet moltes cistelles sota el cèrcol. L’inici del partit ha estat bo però el domini dels interiors i molts contraatacs han trencat el partit i la victòria ha estat contundent. Es possible que al partit l’encert ha estat molt dolent però l’esforç sempre hi ha estat. S’ha de millorar i seguir endavant.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior B GILSA UD Torredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR MASCULÍ
UD TORREDEMBARRA LOGÍSTICA CÁNDIDO 88 – AB EL VENDRELL B 44
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR FEMENÍ
CB OLESA C 52 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 78
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon partit del cadet blanc.
Com bé diu Ezequiel, tots vam sortir ben concentrats a pista, amb un parcial molt bo al primer quart.
Hem d' aprendre a no posar-nos nerviosos amb les pressions del equips contraris.
Però d' aquestes coses espero que n' aprenguem per quan vinguin els partit seguents.
D' aqui dues setmanes ve a casa un rival quasi directe, el Vilaseca.
A vera si ja hem millorat aquest aspecte.
Ànims nois.
I ahir el Montblanc va perdre de 4 a pista del claret.
Ja els tenim a una sola victòria.