dissabte, 10 de gener del 2009

MIUQ UD TORREDEMBARRA 76– AE BÀSQUET PRATENC 57

El sènior femení comença el 2009 amb una nova victòria.
Molt bon partit el que hem vist aquesta tarda al Pavelló Sant Jordi. El rival, l’AE Bàsquet Pratenc, un bon equip, es presentava a Torredembarra situat a la 6ena posició de la classificació i lluitant per apropar-se als llocs de promoció.
Malgrat el que pugui semblar el resultat, la victòria no ha estat gens fàcil. Les nostres jugadores han hagut de lluitar fins el darrer moment, ja que el resultat no s’ha decidit fins el darrer quart. Tot i les baixes que presentava, l’equip ha jugat amb un bon ritme i amb intensitat durant tot el partit.
Els tres primers quarts han estat molt igualats (17-17, 17-15, 12-11).
Al darrer quart l’equip ha augmentat el ritme i ha aconseguit un parcial espectacular (30-14).
Destacar el debut de la júnior Marina i la gran actuació de la Farah.

Amb aquesta victòria l’equip consolida la segona plaça a la classificació i continua aspirant a tot. El proper partit serà contra CB Olesa C, penúltimes a la classificació (2 i 11).

MIUQ UD TORREDEMBARRA 76: Rosalia (2), Erika (9), Tati (2), Núria Soler (10), Sílvia (9), Núria Samperi (9), Farah (22), Gemma (5), Marina (-) Tere (7).
Rebots: 60 (35 def, 25 of)