- CADET BLAU
UD Torredembarra 60 - CB Morell 24

- CADET BLANC
UD Torredembarra 69 - ADT 27
El cadet blanc després de les seves dues victòries en els partits de preparació va debutar guanyant a la lliga. Gràcies a una forta defensa el nostre equip ha dominat el partit des del salt inicial fins al final.

- JÚNIOR A
CB Móra d'Ebre 12 - UD Torredembarra 109
Partit amb una gran diferència entre els dos equips. Es va aprofitar per donar minuts a tots els jugadors i practicar aspectes tàctics. Bon treball i actitud davant d'un partit sense cap interès per l'amplitud del resultat. La propera setmana difícil partit contra el Nàstic.

- JÚNIOR B
CB Calafell 90 - UD Torredembarra 34

Partit marcat per la diferència d’alçada per part del CB Calafell, dominant sota els taulells. L’inici de partit va ser igualat fins al final del 1er quart en que les pèrdues de pilota van disparar la diferencia a 15 punts. Els nostres júniors van intentar defensar fort i buscar anivellar una mica el marcador però el domini local en el rebot i amb ràpids contraatacs van trencar el partit amb una diferencia de 30 punts al descans. Destaquem que no van baixar els ànims i l’esforç de tots fins al final del partit. Esperem que poc a poc vagi millorant el joc global del grup i fruir del bon bàsquet.

- SÈNIOR MASCULÍ
Club Joventut BARANES BRUSCA 81 - LOGISTICA CANDIDO UD Torredembarra 74

- CADET FEMENÍ
CB Morell 24 - UD Torredembarra 77
Primer partit de lliga. Les nostre han estat superiors al llarg de tot el partit. Al descans s’ha arribat amb un 13-31. A la segona part encara s'ha augmentat la diferència. L’equip, tot i la victòria, espera fer moltes coses millor del que s'han fet avui. Cal destacar la concentració i intensitat de totes les jugadores.