divendres, 17 d’octubre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (18 i 19 d'octubre)

- INFANTIL
UD TORREDEMBARRA 26 - CB ALCANAR 77
Un partit desnivellat des de l’inici per part dels visitants. Contundent derrota final però amb notes positives, comencem a veure bons detalls i sempre esforç col·lectiu a la pista. Els jugadors, al principi del partit, molt tous en defensa i contraatacs per les pèrdues de pilota van posar el marcador 8-28 al primer quart. Les rotacions i els canvis no van fer reaccionar l’equip i va continuar la mateixa dinàmica del principi. A la mitja part el marcador 20-53. Fins al final del partit es va defensar molt millor i es van cometre menys errors. Esperem la millora en pocs partits pels més joves de la secció. Ànims.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET FEMENÍ
CB VILA-SECA 81 - UD TORREDEMBARRA 101
Molt bon partit el jugat per les nostres cadets a Vila-seca. I com a prova, el resultat, l’equip ha passat dels 100 punts. El partit s’ha caracteritzat per la intensitat i l’aportació anotadora de totes les jugadores.

- CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 52 - CN REUS PLOMS NEGRE 56
Partit molt igualat i on els de Torredembarra van començar dominant la primera meitat del partit amb molta tranquil·litat, sense aconseguir marxar amb claredat en el marcador però sense patir pel rival. Però al començar el tercer quart els de Reus es van marxar clarament, arribant a una diferència de quinze punts. Els locals van reaccionar contundentment però tard. Tot i fer un últim quart molt bo es van quedar a cinc punts d’aconseguir la victòria.

- CADET BLANC
UD TORREDEMBARRA 65 - PARE MANYANET VERD 61
Bon partit dels cadets que van guanyar amb dificultats a l’equip de Reus. El joc de l’equip no va ser bo però com sempre, la seva lluita i entrega durant tot el partit, els van dur la victòria final. El primer quart es van fallar molts tir fàcils i el resultat era just a favor 13-10. Al segon quart van agafar 8 punts de avantatge que van deixar escapar al final, al descans 27-27. La clau de la victòria va ser la sortida després del descans, una defensa forta i recuperacions van posar 8 punts de avantatge al tercer quart 47-39. Tot estava decidit fins a falta de 2 minuts que es van relaxar els nostres cadets per finalitzar només amb 4 d’avantatge. Enhorabona.

- JÚNIOR FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA - CB VENDRELL

- JÚNIOR A
CB LA SALLE REUS 37- UD TORREDEMBARRA 76
Victòria sense problemes, partit bo i intens dels júniors. L’equip està cada dia més consolidat i amb les idees més clares. Al primer quart la defensa zonal local no ha tingut èxit i 10 punts amunt. Domini del rebot i la bona defensa ens dóna 17 punts al descans, 20-37. Amb el marcador a favor tots els jugadors han gaudit de minuts per jugar i agafar responsabilitats en les decisions de joc. Gran treball defensiu. Al final del partit les ràpides transicions i contraatacs han fet gaudir al públic present. Enhorabona, s’ha de treballar per mirar amunt.

- JÚNIOR B
AD TORREFORTA B 73 - UD TORREDEMBARRA 54
Derrota dels nostres júniors. Llàstima del partit que volíem inaugurar la temporada amb la primera victòria. El partit ha estat dolent. Percentatge de tir horrible, moltes pèrdues de pilota i errades de concentració van condicionar el resultat. Durant tot el partit la diferència anava de 6 a 10 punts de desavantatge. Hem de destacar negativament l’actitud respecte a l’àrbitre d’algun jugador, aquesta no es la línea que vol el club. Els nois del júnior juguen amb molta intensitat tot el partit i aquest ímpetu a vegades no és bo, falta més calma i prendre bones decisions. Els 19 punts són molts per la qualitat d’un i altre, podem jugar molt millor. Ànims.