dilluns, 13 d’octubre del 2008

CB NOU ESPLUGUES A 61 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 64

Primer desplaçament de la temporada a Esplugues de Llobregat. Les locals es presentaven amb un balanç de dos partits guanyats i cap derrota. Tota la primera part de domini local, marxant al descans perdent d’11: 38-27. Poc encert en el tir exterior i cistelles fàcils de les locals amb situacions d'un contra un, acompanyat de 5 triples donen aquesta avantatge local al final dels dos primers períodes.
En el tercer quart, la defensa millora però en atac la tònica no varia: moltíssima lluita de les torrenques però desencert en el tir. Al minut 27 de partit es perdia 47-35 i semblava complicada la remuntada. Però la lluita i perseverança de l'equip han estat impressionants. Han continuat creient en la defensa pressionant a tota pista i per primer cop s'han ficat per davant faltant un minut i 35 segons per acabar el partit. Magnífica victòria, que ha estat possible per la lluita i tenacitat de les nostres jugadores.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 64 (14 + 13 + 15 + 22): Rosalia (1), Tania (2), Núria Samperi (2), Saray (18) i Noèlia (8); Erika (9), Silvia (8), Farah (12), Gemma (4), Cristina (-).
Tirs de 3: 3/18 (Silvia 1, Noelia 2)
Rebots: 33 (20 def, 13 of)