CBT MARTI FRANQUES A 87- UD TORREDEMBARRA 47
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 54 - AAEET MASIA BOU 43
Magnífica victòria de les cadets en el seu primer partit a casa. Han anat per darrera al marcador fins la meitat del quart període. Un parcial de 13 a 2 sentencia el partit. Bona implicació de totes les noies.

-CADET BLAU
AAEET MASIA BOU 62- UD TORREDEMBARRA 12
Partit sense massa història. Des dels primers minuts del partit els locals han marxat contundentment, amb un parcial als primers cinc minuts de 24-0. Després d'un temps mort del Torredembarra hi va haver una tímida reacció, començant a anotar i evitant els contraatacs fulminants de l'equip local. Reacció que no va evitar que el marcador es tanqués ja al segon quart. L'equip de Valls sembla l'equip més fort del grup, sense cap dubte, amb uns jugadors molt complerts tant física com tècnicament.

-CADET BLANC
GAM CB VILA-SECA BLAU 69 - UD TORREDEMBARRA 79
El Torredembarra arribava al partit a Vila-seca molt fort de moral, ja que va guanyar el passat partit per 41 punts de diferència i els jugadors, molt motivats, esperaven seguir en el bon moment de forma.
El Torredembarra va sortir a pista molt concentrat, fent un parcial en el primer quart de 17-26. En el segon quart l’avantatge es va ampliar, i es va arribar a la mitja part amb un resultat de 30-41, resultat còmode per la UDT.
La segona part va continuar la mateixa tònica a favor del Torredembarra, tot i que el Vila-seca amb dos triples seguits es va posar 10 per sota.
L’últim quart va ser un sac de nervis per l’equip local, i amb dos canvis que va fer l’entrenador visitant, l’equip va tornar a agafar l’avantatge que portava.

-JÚNIOR FEMENÍ
AAEET MASIA BOU 67 - UD TORREDEMBARRA 35
Parcial de 25 a 5 en el primer quart. Mal inici que presumia una àmplia derrota. La resta del partit res que veure amb el primer quart. Bona defensa, balanç defensiu, poques pèrdues en les pasades i millora en l’atac.
Millora en general de totes les jugadores contra rivals de més nivell i físicament superiors. Bona feina i a seguir treballant fort.

-JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA 74 - NASTIC MARTI FRANQUES BLANC 82
Bon partit dels nostres júniors contra un rival d’un bon nivell. Partit emocionant i amb tensió durant els 40 minuts. Van remuntar 15 punts al marcador al minut 5 del tercer quart per posar-se 2 per davant amb 4 per acabar. La manca de rebot i el percentatge baix en els tirs lliures són factors que s’han de millorar de cara als propers partits. En general bona actuació de tots els jugadors. Ànims.