divendres, 24 d’octubre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (25 i 26 d'octubre)

- INFANTIL
CB CAMBRILS BLANC 69 - UD TORREDEMBARRA 19
Partit complicat i difícil com tots els que a la primera fase disputarà l’equip infantil. Una sortida molt forta dels locals van disparar el marcador al primer quart. La diferència entre els dos equips era clara, encara que com sempre, es van veure bones accions individuals, però s’ha de millorar el joc d’equip. A la segona part, amb el marcador decidit, es va millorar el joc però amb moltes pèrdues de pilota que són cistelles fàcils pel rival. 69 - 19 resultat final. Ànims infantils.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 76 - JOAN XXIII ADT BLANC 41
El partit ha estat controlat en tot moment per les nostres jugadores, han dominat els quatre parcials (16-6, 18-12, 15-10 i 27-13). Ha estat un bon partit i cal ressaltar, com a fet més destacable, que les 12 jugadores han anotat.

- CADET BLAU
NASTIC MARTI FRANQUES BLANC 71 - UD TORREDEMBARRA 59
Resultat enganyós, ja que el partit va ser molt igualat tot i que l'equip local va ser qui va portar la iniciativa al marcador durant tot el partit, exceptuant en el tercer quart que el Torredembarra es va ficar, per dos cops, un punt per damunt. L'equip local amb ràpids contraatacs agafava l'esquena dels de la Torre amb facilitat. En el tercer quart la U.D.T. va defensar amb molta intensitat recuperant pilotes i aplicant la mateixa medicina a l'equip local, arribant a ficar-se al capdavant de l'electrònic. Una dèbil defensa a l'últim quart i moltíssimes errades a l'atac amb cistelles fàcils van fer que s’arribés al resultat final. Això ho han de millorar els torrencs, apretar una mica més en defensa i no fallar les cistelles fàcils. Segur que es pot superar!!!

- CADET BLANC
C.B. MÓRA D'EBRE 51- UD TORREDEMBARRA 77
El partit, es va iniciar amb una acaparadora diferència de l'equip local, que presagiava una important derrota del nostre equip. Però amb una sèrie de canvis en l'equip, i canvis en l'estratègia van remuntar el marcador, a la fi del primer quart, els nostres nois, ja anaven per davant al marcador.
La resta de quarts, es van reduir i van ampliar les diferències, fins al resultat final. Aquest marcador permet continuar invictes en el seu grup i disputant els llocs de cap del mateix.
AUPA TORRE.

- JÚNIOR FEMENÍ
DESCANSA

- JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA 48 - A.E. MONTBLANC 74
Partit dur contra un dels equips aspirants a ser primers i invictes a la classificació. Des del primer minut s’ha anat per darrera en el marcador, però amb la bona actitud i esforç, la diferència al marcador gairebé sempre es veia amb possibilitats de remuntar. La virtut del rival era el joc seriós, sense errades i amb el domini del rebot. Per part local, accions individuals i algun tir exterior. Al descans 18 punts era el desavantatge (24 a 42). Un bon parcial a la segona meitat ens va posar a 6 punts, però aviat ,amb les errades al tir i el poc control del rebot defensiu, el rival va tornar a posar-se 20 punts amunt. L’equip rival ser millor. A treballar dur. Resultat final, 47 a 74.

- JÚNIOR B
UD TORREDEMBARRA 60 - C.B. LA RÀPITA 45
Bon partit dels júniors que van pressionar a tota la pista durant tot el partit. Esforç col·lectiu i intensitat que van donar la victòria als locals. La millora del joc en atac i la defensa van ser la clau. Durant tot el partit van anar per davant al marcador amb diferències entre 4 i 8 punts. L’equip rival només tenia com a referència un pivot que dominava sota els taulells. A l’últim quart una defensa en zona i els contraatacs van decidir el marcador amb solvència. Felicitats júniors.

- SÈNIOR FEMENÍ
C.B. ESPARREGUERA 43 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 68

- SÈNIOR MASCULÍ
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 94 - AD TORREFORTA C 84
_________________________________________________
Les cròniques dels partits han estat possibles gràcies a la col·laboració de tots els entrenadors de la secció. Gràcies!