diumenge, 26 d’octubre del 2008

LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 94 - AD TORREFORTA C 84

Segon partit a casa del sènior masculí i segona victòria. L’equip ha tingut una arrancada brillant, molt concentrats en defensa, controlant el rebot, amb ràpides transicions i molt inspirats en el tir. Al minut 3 del segon quart s’assolia la màxima diferència favorable als locals, 37-19. Tot ens portava a pensar que la victòria seria fàcil i còmoda.
A l’inici del tercer quart, un parcial de 0 a 13, situa els visitants per davant del marcador. L’equip havia perdut la intensitat i la concentració, i en canvi el rival, gràcies als triples i ràpids contraatacs mantenia petites diferències al seu favor. El tercer quart acaba amb un triple del Sergi sobre la botzina, que situa els locals dos punts per sota (68-70).
Al darrer quart han tornat les virtuts del principi, i amb només 4 minuts i un parcial de 15-4, els locals han deixat el partit sentenciat.

LOGÍSTICA CÁNDIDO UDT 94 (28+21+19+26): Eloi (7), Marc Roura (21), Sergi Samperi (29), Manolo Rubio (18) i Edu Cubero (10); Roger (3), Ruben (-), Christian (2), Diego (4).

Triples: 15 (Marc 7, Manolo 3, Sergi 3, Edu 2)