diumenge, 19 d’octubre del 2008

MIUQ UD TORREDEMBARRA 46 - BÀSQUET SANT BOI 29

Partit poc brillant i vistós, el d’aquest dissabte al nostre pavelló. El millor, el resultat, tercera victòria, i ja són tres de tres.
Els dos primers quarts han estat molt igualats, amb petites diferències en el marcador, sempre favorables al MIUQ UD Torredembarra. El Bàsquet Sant Boi només s’ha col·locat un cop per davant en el marcador, ha estat en el minut 7 del segon quart (18-20).
Gràcies al rebot i a les recuperacions, i amb ràpids contraatacs, les locals aconsegueixen acabar el tercer quart amb tretze de diferència (37-24). Diferència que han mantingut durant el darrer quart.
L’equip visitant s’ha mostrat inoperant en atac (7+13+4+5) durant tot el partit. Les nostres també s’han mostrat poc encertades de cara a la cistella, els hi ha costat molt atacar la zona i anotar en estàtic, i han tingut moltes pèrdues de pilota.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 46 (12 + 10 + 15 + 9) : Rosalia (-), Tati (-), Tània (8), Núria Samperi (11) i Farah (5); Erika (7), Gara (-), Sílvia (7), Gemma (4), Aida (2), Saray (2), Noelia (-).
Tirs de 3: 2/14 (Núria Samperi 2)
Rebots: 42 (27 def, 15 of) (Erika 10)