diumenge, 26 d’octubre del 2008

C.B. ESPARREGUERA 43 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 68

Gran victòria del sènior femení, i ja són quatre de quatre. La primera part ha estat molt igualada i amb poques diferències al marcador, 27-30 al descans.
A l'inici del tercer quart la millora defensiva provoca un parcial de 4-25 que sentencia el partit.
Destacar el bon partit de totes les jugadores i la participació de dues jugadores de l'equip cadet, la Irina i l'Aida.
Aquest dimecres, a tres quarts de 9, l'equip jugarà el partit ajornat contra el TGN, al Pavelló del Serrallo. Una victòria col·locaria les nostres al capdevant de la classificació.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 68: Erika (5), Tati (5), Silvia (8), Irina (-), Tània (5), Núria (10), Farah (12), Gemma (6), Saray (13), Aida (4).
Triples: 3 (Erika 1, Núria 2).
Rebots: 31 (Farah 6).