dimecres, 15 d’abril del 2009

TOT O RES PEL SÈNIOR FEMENÍ


Entrem a la recta final de la temporada. Queden cinc partits. En cas de victòria en tots els partits l'equip aconseguirà la segona plaça, promoció d'ascens, i a falta de la confirmació per part de la federació, l'ascens a primera catalana. En cas de derrota en un dels cinc partits, i amb els resultats esperats als altres encontres, l'equip perdrà també la tercera plaça i s'haurà de conformar amb la quarta, fora de tota promoció d'ascens. És important haver arribat a aquest tram final de la lliga depenent de nosaltres per poder aconseguir l'ascens de categoria.
Aquest tram final comença aquest dissabte a les 18'15 a La Canonja contra l'ADT, equip que està lluitant per evitar la promoció de descens. El dissabte 25 jugarem contra un rival directe, La Selva del Camp, segon contra tercer, en el que pot ser el partit clau per l'ascens. Diumenge 3 anem al Prat, dissabte 9 rebem l'Olesa en l'últim partit a casa i acabarem la lliga anant a Viladecans. A divertir-se...
___________________________
Pep Garcia - Entrenador del MIUQ UD TORREDEMBARRA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

noiesd ànmis.
la afició mai us abandonarà! :)
13# sergi

Anònim ha dit...

ànims noies!

vosaltres podeu amb toott!

Vamoos torre!!!!



17# Joan Mark

Anònim ha dit...

Soc dels que crec que teniu classe per pujar, podeu pujar i espero que ho aconseguiu.
Es normal que després de una campanya tant dura com la que heu jugat alguns "dia" hagueu tingut una "pajara" inexplicable, pero no passa res, sols manca concentració per aquests partits i la llastima es que el pabello no s'ompli cada setmana per animar-vos.
En fi som a la Torre, mai hem sabut valorar el que tenim....
Jo pregaría a tots els entrenadors, junta directiva, pares i jugadors, que portin gent al pabello per animar-vos.
Pujar de categoria sería de les primeres fites importants aconseguides per la secció i aixó val molt...
ANIMS, FORÇA I A GUANYAR !!!!!