dilluns, 27 d’abril del 2009

CB LA SELVA B 85 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 52

Partit corresponent a la jornada 27 entre el ja consolidat líder, La Selva del Camp, i la UDT.

Partit difícil des de principi i durant els primers 20 minuts, on les continuades pèrdues de pilota i errades en el joc han permès al líder anar al davant al marcador.
Al segon període s’ha tret profit de la defensa i s’ha aconseguir igualar el marcador quan quedaven pocs segons pel final 28-28 acabant guanyant la Selva 30-28 al últim segon.
Al tercer període, les errades continuaven sobretot sota cistella tant per fer punts com agafar rebots, i si s’afegeix l’encert del rival des de 6,25 que ha fet deu triples en aquest partit, dels quals 5 al tercer període, a més de l’eliminació de l’Eloi per una falta antiesportiva, una tècnica i una falta en atac. Tot això ha minat la poca concentració que tenia l’equip i l’avantatge aconseguit pel líder ha servit per aguantar-lo fins al final.
També cal destacar que s’ha defensat amb poca intensitat gairebé durant tot el partit i com a mostra tan sols 12 faltes d’equip, Eloi quasi la meitat. És un clar resultat que s’ha de defensar amb més intensitat en aquests últimes jornades.
Sí que s’ha notat la baixa d’Ezequiel per lesió, però s’ha de tirar endavant amb el que es tingui i no pensar que s’ha perdut perquè ell no hi era.
Tan sols us faig recordar que de moment som els únics que aquesta temporada hem guanyat al líder i aquell dia no hi era el Sergi.