dimecres, 15 d’abril del 2009

PRIMAVERA CUP 2009


La participació dels nois de Torredembarra a la Primavera Cup, a les categories infantil, cadet i júnior durant el cap de setmana del 10 al 12 d´abril a Salou i Reus va ser molt positiva.
He de destacar, per damunt de la classificació final dels equips, l'esforç i sacrifici dels nois dels diferents equips, així com la dels pares col·laboradors.
Els nois dels dos equips infantils, junts, el de consell i el de federació, van lluitar contra rivals de Torreforta, Segovia, Portugal i Madrid. 1 partit guanyat, contra el Juventude Pacense de Portugal, i 3 partits perduts. Destacar a l'Óscar, Robert, Mario (lesionat, però present), Miguel, Marc, Carlos i Kevin.
El cadet blau i el cadet blanc van unir-se per jugar contra AD Torreforta, CB Salou i Collado Villalba de Madrid, equip A i B. Amb 1 victòria contra CB Salou i 3 derrotes. Bona feina de Joan Marc, Kike, Sergi, Jordi, Adrià Pinedo, Adrià Solé i Heng.
Els júniors A i B van aportar els jugadors per jugar contra Casino Campello d'Alacant i Collado Villalba de Madrid. Els dos partits es van perdre per la diferència d'alçada dels pivots rivals, que van controlar el joc interior. En la lluita per la cinquena plaça es va guanyar al CB Salou. Gran esforç de Carlos, Roger, Angel Aguilar, Pol, Sergio, Ángel Andreu i Raúl.
Gràcies a tots els jugadors que van participar en una categoria diferent a la seva edat per ajudar i col·laborar amb els seus companys de club.

A TOTS.... MOLTES GRÀCIES.

Manuel Rubio, director esportiu de la Secció de bàsquet de la UD Torredembarra.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Agradecer la excelente crónica de Manuel Rubio.

Anònim ha dit...

No sólo la crónica, sino las ganas y entusiasmo que ha puesto en este torneo así como las horas que ha dedicado.
Como siempre, sin él, no se hubiera hecho nada.
Gracias Manolo.

Anònim ha dit...

MANOLO ERES UN CRACK!!!!!

Anònim ha dit...

Manoloooo! =)

Anònim ha dit...

crec que ja era hora de que la gent reconegues el talent i el sacrifici del manolo pel basquet a torre

Anònim ha dit...

Manolo, sabemos que todo esto te lo has puesto tu mismo, jajaja!

PJ#7

Anònim ha dit...

Foto echa por el IPHONE del manolo.

jaja