dissabte, 18 d’abril del 2009

ADT - LA CANONJA 57 – MIUQ UD TORREDEMBARRA 64

Aquest equip s’ha guanyat el dret a somiar després de la seva bona temporada i de la feina que porta realitzant al llarg dels 8 mesos que porten treballant. El tòpic diu que la temporada s’ha d’anar passant sense mirar molt la classificació i als últims cincs partits mirar quines possibilitats tens. Doncs bé, després del partit d’ahir el moment ha arribat i l’equip es barallarà fins al final per pujar de categoria i aconseguir que Torredembarra tingui un equip a primera catalana.
Parlant del partit d’ahir no va ser un matx senzill però el bon segon i tercer quart van fer que es pogués arribar a un final més o menys relaxat. Al començament no vam ser capaços de controlar a la jugadora més talentosa d’elles que va anotar 15 dels 19 punts de l’ADT, no defensàvem bé les seves transicions ofensives i vam permetre molts tirs còmodes que van fer que s’arribés perdent al final del quart. La tendència va canviar a partir del segon quart i malgrat que al minut 6 el resultat encara era desfavorable 25-24 un parcial darrer de 3-12 i l’increment de ritme i pressió defensiva van fer que s’obrís una escletxa al marcador de 8 punts. El tercer quart va fer que s’obrís una mica més la diferència i que va arribar a ser de 15 punts, l’equip volava amb ràpides transicions i les locals tenien molt problemes per anotar (bastants tirs sobre el final de possessió), la tònica va aguantar fins que als últims tres minuts de partit un parcial de 9-2 a favor de l’ADT va arreglar una mica els resultat.
En definitiva, un partit que ens permet anar a pista de la Selva a seguir somiant amb l’ascens.
ADT - LA CANONJA 57 (19+9+12+17)
MIUQ UD TORREDEMBARRA 64 (16+20+18+10): Tània (1), Núria Samperi (9), Cristina (-), Saray (6) i Noèlia (2); Rosalia (4), Érika (11), Tere (2), Núria Soler (4), Sílvia (7), Farah (6), Gemma (12).
Tirs lliures: 12/19 (63%).
Tirs de 3: 4/17 (24%): Gemma 2, Sílvia 1, N.Samperi 1.
Rebots: 34: 21def+13of.