dissabte, 18 d’abril del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA ( 18 i 19 d´abril )

-INFANTIL MASCULÍ - Federació
UD TORREDEMBARRA 32 - CBT MARTÍ FRANQUÈS 84
Partit de dol per la mort del pare del nostre estimat Kevin, que va veure amb els seus companys el partit, i que no van poder dedicar la victòria però si l´esforç i l´actitud contra un dels millors equips de la categoria. El marcador sempre va ser favorable als visitants i sobre tot amb la manca dels jugadors interiors que no van poder jugar el partit. Com sempre bona dinàmica dels infantils. El pròxim partit a per totes.
Manolo Rubio
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL MASCULÍ - Consell Esportiu
UD TORREDEMBARRA 50 - IES JOAN GUINJOAN 37
Bon partit dels infantil contra els de Riudoms. El joc, encara que amb una mica de desordre, va millorant i es nota que poc a poc puja l´efectivitat al llançament. La nota positiva és l'ajuda dels nostres alevins d´escola per fer rotacions i donar descans als infantils. A l'últim quart el marcador es va ajustar però varies accions defensives van posar la victòria a favor dels locals. Felicitats.
Manolo Rubio.

-CADET FEMENÍ
PARE MANYANET 76 – UD TORREDEMBARRA 81
Es diu que un bon escalfament dona lloc a un bon inici de partit. És per això que en els primers cinc minuts han sortit concentrades i hem tret una diferència de 8 punts. Finalitzant el primer i segon quart, el partit s'ha igualat gràcies a una gran efectivitat de l'equip local on semblava que tot el que llençaven entrava a la cistella. Igual que a l'inci, el tercer quart va continuar amb canvis de la banqueta. Això va donar lloc a que al final del partit les nostres jugadores tinguessin distribuïdes les faltes i no estiguessin cansades per poder remuntar una diferència de fins a 10 punts en algun moment. Felicitats, molt bon triomf!
Ezequiel Bárcena.

-CADET BLANC MASCULÍ
AE CLARET 66 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 33
Partit molt difícil jugat a la pista dels invictes del torneig. En unprimer quart molt igualat, on no s'han tret diferències i han acabat 17iguals amb un alt nivell basquetbolístic. Al segon quart els locals hanmarcat clarament la diferència on els nostres nois no han aguantat l'alt ritme de joc, acabant amb un parcial de 21 - 4. En els dos últims quarts hem defensat bé però el nostre percentatge de tir ha sigut molt baix (28 -12). A treballar dur aquesta setmana!!

-CADET BLAU MASCULÍ
AJORNAT

-JÚNIOR FEMENÍ
HA FINALITZAT LA COMPETICIÓ

-JÚNIOR A MASCULÍ
BÀSQUET L´ARBOÇ 76 - UD TORREDEMBARRA 73
Partit ajornat que es va decidir a la pròrroga. Les alternatives al marcador va ser la mostra de la igualtat dels dos equips durant tot el partit. El domini sota els cèrcols no va servir per gunyar el partit, que es va decidir per accions individuals dels locals. Llástima júniors.
UD TORREDEMBARRA 88 - CB CANTAIRES 35
Victòria contundent contra l'últim classificat del grup. El partit va començar amb dubtes i amb relax per part dels jugadors, per la seva superioritat davant el rival. Durant el partit, les rotacions i el joc col·lectiu per damunt de l´individual va deixar el marcador amb més de 50 punts de diferència. Finalment l´equip és el 4rt a la classificació.

-JÚNIOR B MASCULÍ
GILSA UD TORREDEMBARRA 47 - AB EL VENDRELL 74
Bon partit del júniors contra els co-líders del grup. Amb un inici de partit molt dolent l'equip va creure amb les seves possibilitats i arriba al descans només 2 punts per sota. Potser uns dels millors moments de joc de tota la temporada. A la segona meitat la lògica es va imposar i el marcador es va disparar pel poc encert i la zona rival. Felicitar als jugadors per l´esforç.