dissabte, 25 d’abril del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (25 i 26 d´abril )

-INFANTIL MASCULÍ - Federació
PARE MANYANET 80 - UD TORREDEMBARRA 53
Derrota dels infantils a Reus. L´equip va fer un partit amb moltes errades defensives i el rival va aprofitar-se amb cistelles fàcils. El ritme de partit, ràpid i accelerat, no va beneficiar els jugadors infantils. Encara ens falta ser una mica més durs en defensa i més llestos a l'atac. Parcials, 24-16, 49-27, 66-42 i el 80-53 final. Següent partit contra Teresianes dimarts dia 5 a les 18.15 a Els Caus.
Manuel Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL MASCULÍ - Consell Esportiu
COL·LEGI SANT JOSEP 39 - UD TORREDEMBARRA 55
Victòria dels Infantils de Consell en un enfrontament on va predominar l'esforç col·lectiu del conjunt torrenc. Amb només 6 jugadors els de la torre van saber portar el partit pel bon camí amb una defensa intensa i un atac més fluït que en d'altres ocasions. Aquesta setmana caldria implicar-se més amb el grup, ja que només van assistir 3 jugadors de Consell al partit.
Carlos Molina.

-CADET FEMENÍ
DESCANS

-CADET BLANC MASCULÍ
AAEET ALCOVER MASIA BOU 61 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 45
Partit difícil, jugat a la pista del tercer classificat del grup. Amb un primer quart molt igualat, però, vam aconseguir quedar per davant (11-12), gràcies a un bon encert des de 6’25, combinat amb una defensa ordenada. En el segon quart els vam tenir al nostre abast, seguint encertats en el tir exterior i en el joc interior, amb un equip rival sense, aparentment, gaire oposició (24-35).
Al tornar del vestidors, la història va canviar totalment, ens va envair el desànim, la defensa va fer aigües, la cistella de l'equip rival se'ns va tancar, pèrdues de pilota i descoordinació, va ser la tònica del tercer temps, i tot això unit al fet de que l’equip rival es va venir amunt i li entrava tot. En aquest període va estar la clau del partit. A l’últim quart, es va veure un intent de recuperació, amb un parcial de (14 -12), però no va ser possible.
Juanjo Pinedo.

-CADET BLAU MASCULÍ
UD TORREDEMBARRA - CB CAMBRILS
AJORNAT - DISSABTE 2 de maig a les 18:00 h.

-JÚNIOR FEMENÍ
HA FINALITZAT LA COMPETICIÓ

-JÚNIOR A MASCULÍ
CANTAIRES TORTOSA 54 - UD TORREDEMBARRA 62
Amb només 7 jugadors el júnior ha fet un gran partit contra el Tortosa, primer dels 4 partits de la fase de creuaments de grups. El partit ha començat amb la iniciativa dels torrencs, una defensa contundent i el control del joc ha permès anar al descans amb 12 punts, 21 a 33. A la segona meitat la mateixa dinàmica donava 17 punts al final del tercer quart. La reacció local a l´últim quart provocada per la pressió a tota la pista i el cansament físic no es consuma i patint una mica la victòria cap a Torredembarra. Felicitar els 7 jugadors que han fet un gran esforç.

-JÚNIOR B MASCULÍ
CB AGUILES 87 - GILSA UD TORREDEMBARRA 39
Visita amb no gaire encert dels júniors a Sta. Coloma de Queralt. Amb moltes baixes i només 6 jugadors l´equip es va esforçar però va coincidir amb un gran partit del rival que el va treure de la pista des del primer minut. Els contraatacs dels locals i el poc encert als llençaments dels torrencs va portar una dolorosa derrota. Vull felicitar els jugadors que es van desplaçar i donar la cara tot el partit.