dissabte, 13 de desembre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (13 i 14 de desembre)

-INFANTIL (Consell esportiu)
IES MARTI FRANQUÈS 55 - UD TORREDEMBARRA 46
Partit poc encertat dels nostres infantils. Els errors en defensa i el desgast físic degut a la falta de jugadors, han portat el partit al límit, provocant faltes innecessàries i poca intensitat a la pista. Cal continuar millorant.

-INFANTIL (Federació)
AMPA TERESIANES 104- UD TORREDEMBARRA 54
Molt bon partit a la competició de la Federació per als petits de la casa. Durant els dos primers quarts del partit va haver-hi intensitat defensiva, ràpides transicions, atacs estàtics amb criteri i molta agressivitat, massa (2 expulsions i 4 antiesportives). Tot i això, al descans anaven per damunt els locals, però amb poc avantatge. El començament del tercer quart va suposar el retorn de la coneguda “pájara”(versió infantil), i els locals van aprofitar per allunyar-se fins al final del partit. Felicitats als infantils per haver lluitat fins al final, a continuar millorant.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET FEMENÍ
CB VENDRELL 71– UD TORREDEMBARRA 59
Primera derrota de les cadets. Un mal inici de les nostres, que reben un marcador de 26-8 al minut 13. A partir d’aquí la distància s'instal·la entre 15 i 20 punts sense poder baixar-la. Les locals trencaven amb facilitat la defensa pressionant i anotaven amb comoditat. A l'inici de l’últim quart màxima avantatja de 22 punts. Últims 8 minuts amb una molt bona reacció però insuficient per remuntar. Derrota justa que impedirà al nostre cadet jugar a nivell A a partir del gener. Queda un partit abans del Nadal, contra el Tortosa a casa, a on s'ha de buscar acabar l'any amb una sola derrota i continuar millorant.

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 44 – CB CLARET 81
Des dels primers minuts del 1er. quart el AE CLARET ja es va posar per davant, i ja no van deixar el domini del marcador fins al final.
En el nostre equip, va falta defensa y precisió en el tir, van perdre molts rebots defensius (no es tancaven rebots). Es feien transicions correctes, però donava la sensació, que al arribar a la zona contraria, hi havia una paret i es quedaven al voltant de la zona, fent poques penetracions a cistella. En els tirs exteriors tampoc van estar gaire encertats, en general. Tot això justifica el marcador, però s’ha de tenir en compte que el equip rival és el primer del nostre grup, i no és per casualitat.
La sensació des de la grada és que els nostre nois van sortir a pista amb la llosa de jugar contra els primers, no van desenvolupar, ni molt menys el joc, el que ens tenen acostumats.
Les decisions arbitrals també van contribuir al resultat del partit. Amb una banqueta de 8 jugadors, vam acabar l’últim quart amb quatre jugadors a pista.
Resultats al final de cada quart: 1er. quart: 11-24; 2on. quart: 26 - 40; 3er. quart: 35 - 56; 4ar. quart: 44 - 81.

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 36 – CB SALOU 83
El partit va tenir un bon inici els de Torredembarra van lluitar molt bé portant, fins i tot la iniciativa al electrònic acabant l’últim moment cedint per un parcial de 14-18. Al segon quart van arribar a empatar a 20 però a partir d’aquí va començar el festival de l’àrbitre, fet que va desconcentrar tot l’equip xiulant personals als de Torredembarra que sí que ho eren però que les mateixes accions es produïen a la cistella contraria i no les xiulava. Va xiular la cinquena personal a un jugador de Torredembarra i la tercera a un altre traient del partit al jugador i conseqüentment el joc de tot l’equip. Els visitants es van aprofitar d’aquesta situació i els locals no convertien les cistelles i no defenien amb intensitat per por de ser expulsats. Al final un resultat massa abultat tot i que la diferència entre tots dos equips no era tanta. No ens hem d’enfonsar, i hem de pensar que podem millorar.

-JÚNIOR FEMENÍ
AE MONTBLANC 65 – UD TORREDEMBARRA 37
Partit disputat el diumenge, amb molt fred, al pavelló de Montblanc. Les noies han jugat un bon partit, però han baixat els braços en un segon quart per oblidar, ja que només han encistellat un cop en els deu minuts.. Des d’aquest moment el partit ha quedat gairebé sentenciat a favor de les locals. Malgrat tot les noies han lluitat fins al final.
Cal continuar treballant perquè, de ben segur, la segona fase de la lliga ens anirà molt millor.
Cal destacar el debut, a l’equip júnior, de la Núria Samperi, per la seva aportació, no només a la pista, també a l’equip.

-JÚNIOR A
CB VILA-SECA 54– UD TORREDEMBARRA 118
Bon partit dels júniors contra un rival molt inferior. Ja al primer quart han treballat dur a tota la pista i l’avantatge era 27 punts amunt, 10 a 37. Al segon quart la mateixa dinàmica però amb menys encert, resultat al descans 26 - 62. L’inici del tercer quart no ha estat massa bo però finalment s’ha trobat el ritme, 33-94. Ja a l’últim quart s’ha consumat el resultat contundent 54-118. S’ha de seguir treballant per quan arribin els rivals més potents.

-JÚNIOR B
CN REUS PLOMS 72 – GILSA UD TORREDEMBARRA 28
Partit dolent en atac dels júniors. Amb un inici de 13 a 0 amb contraatacs i triples els locals han trencat el partit. Després del mal inici s’ha jugat una mica millor i s’ha acabat el quart 23-11. Al segon quart la defensa pressionant i zonal porta un parcial 16 a 10 i amb bon joc global. 39-21 al descans. Entre el 3er i 4rt quart només 7 punts. Esperem fer un bon partit abans d’acabar l’any.

-SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA 46 – ADT LA CANONJA 38

-SÈNIOR MASCULÍ
AE MONTBLANC 74 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 60
Partit elèctric des de l'inici fins al final.
Els torrencs van arrencar molt bé a l’inici amb una diferència de fins a 8 punts.
Però el locals van saber capgirar el marcador amb un excel·lent encert encistellador des de l'exterior.
Al tercer i quart període els torrencs anaven sempre per darrera al marcador.
Quedaven 5 minuts i el Montblanc tenia un avantatge de només 6 punts.
Donada la inexperiència d'alguns jugadors no vam saber estar a l'alçada de la situació.
Com a resultat de tot, nervis, males cares, accions innecessàries, en fi, coses que tenen solució. Només cal tenir-les ben clares.