dijous, 11 de desembre del 2008

MIUQ UD TORREDEMBARRA 46– ADT LA CANONJA 38

Partit de l’onzena jornada jugat contra l’ADT, que es presentava a Torredembarra amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes.
No ha estat un gran partit, ja que les nostres sèniors han estat incapaces d’imposar el seu ritme. Les rivals, amb només dues jugadores per a les rotacions, han marcat un ritme lent, amb possessions llargues, i han defensat tot el partit en zona. Al MIUQ li ha costat molt atacar en estàtic ja que han tingut poc encert en el tir (12 de 28 en tirs de dos i 4 de 24 en tirs de tres) i no han dominat el rebot.
Al descans s’ha arribat amb un petit avantatge favorable a les visitants (19 – 23). El tercer quart ha finalitzat amb dos punts per sota (28 – 30).
El partit s’ha decidit al darrer quart (18 – 8), amb 2 triples de la Gemma, 1 triple de la Tània i amb la Farah dominant sota el tauler.
El millor del partit, el resultat. Desena victòria. El proper partit serà contra CB La Selva del Camp.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 46 (15+4+9+18): Rosalia (-), Sarai (4), Tati (-), Tània (7) i Núria Samperi (3); Érika (4), Núria Soler (-), Sílvia (6), Farah (11), Gemma (11), Cristina (-) i Tere (-).
4 triples: Gemma 3, Tània 1.