dissabte, 20 de desembre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (19, 20 i 21 de desembre)

-INFANTIL (Consell esportiu)
Descansa

-INFANTIL (Federació)
Descansa
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 53 – B. CANTAIRES TORTOSA 48
Partit de contrastos i alternances al marcador en relació sempre a la nostra intensitat defensiva. Inici molt fort: 14-4. A partir del segon període no podem aguantar el ritme i el Tortosa remunta el partit, fins arribar a la meitat del tercer període amb una avantatja de 24 a 34. En el tram final del partit tornem a recuperar un ritme alt de joc i es remunta el partit fins al 53-48 final. Una vegada arribem a les festes de Nadal s'ha de felicitar a aquest equip que només ha perdut un partit i ha demostrat un nivell acceptable i una certa progressió en el seu joc.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 61 – AAEET MASIA BOU 49
Bon partit dels nostres que han pogut guanyar durant tot el transcurs de la trobada. Cal destacar el primer quart amb un joc interior molt bo que va permetre una diferència de 10 punts, la qual en cap moment va ser menor gràcies a una forta defensa i un atac encertat. Felicitem al nostre equip que, tot i tenir vàries lesions, ha perdut només 2 partits. Bones Festes i que en aquestes vacances carreguin piles i renovem energies per començar el 2009 amb molta força.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLAU
CB CAMBRILS BLAU - UD TORREDEMBARRA
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR FEMENÍ
Descansa
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA 55 – BÀSQUET L'ARBOÇ 68
Partit molt desencertat dels júniors davant un rival molt seriós tot el partit. Un bon primer quart va donar petits avantatges pels locals per finalitzar 21-19. Al segon quart van baixar els percentatges de tir per part dels dos equips, encara al descans per davant 32-31. El partit es decidir a l’inici del tercer quart amb un parcial de 9 a 18. A l’últim quart les individualitats no van remuntar el bon joc d’equip rival. Després de les vacances tocarà remuntar a la classificació.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR B
GILSA UD TORREDEMBARRA 52 – AAEET MASIA BOU 65
Oportunitat perduda de sumar una victòria. Al primer quart, la iniciativa dels torrencs, amb el domini del rebot i l’encert al tir posava 4 punts amunt. Les faltes personals dels interiors han fet molt de mal i s’ha perdut el ritme de partit i al descans només 2 punts amunt. Al tercer quart les pilotes perdudes i la defensa molt fluixa han posat 9 punts per sota als júniors. A l’últim quart hi havia opcions de remuntar però als minuts finals no han entrat els triples per igualar més el marcador. A millorar.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR MASCULÍ
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA - CB LA SELVA
AJORNAT
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA 59 – CB LA SELVA 50
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'equip dels cadets blaus masculí , no és un equip que guanyi partits,però són un exemple de companyerisme i de deportivitat.Aquests xicots tenen de millorar la seva técnica i organitzar-se millor al camp.Tenen de preparar-se millor i planejar posibles jugadas.Però pensem que val la pena veure com disfrutan al camp i com fan pinya.

Anònim ha dit...

moltes gracies per animar a un EQUIP en majuscules

Anònim ha dit...

Bon pertit de les cadets i moltes gràcies pels que es van passar a veure el pertit.
Que vagi molt bé a les inscripcions de ser entrenador.
i com a dit el 1ºanònim l'equip dels cadets blaus masculí no es un equip de grans pertits però es dels equips amb més companyerisme i més bon rotllo que hi ha en tota la UDT encara que els juniors B penso el mateix.
Es injust com algunes persiones els tracten.

BON NADAL i FELIÇ ANY 2009

CF #6#