divendres, 19 de desembre del 2008

MIUQ UD TORREDEMBARRA 59– CB LA SELVA 50

Important victòria del nostre sènior femení davant del tercer classificat. Això permet reafirmar-se a la segona posició i continuar pressionant al líder, el Vilanova. El partit ha estat controlat en tot moment per la UDT gràcies a poder imposar el seu estil de joc: ritme alt, contraatacs, pressió a tota pista, canvis massius i, d'aquesta manera controlar també el marcador: 10-2 d'inici, 27-18 al descans, màxima avantatja 42-27 al final del tercer quart i, només quan faltaven 5 minuts les visitants van reaccionar i es van ficar a 6 punts: 46-40 però quatre pilotes interiors i dos triples seguits van acabar sentenciant el partit amb el 59-50 definitiu. Enhorabona per aquest 11-1 que consolida les opcions d'ascens a primera catalana.
Tati 5, Cris, Erika 13, Sarai 4, Sílvia 3, Núria Soler 4, Núria Samperi 4, Tere 2, Farah 14, Rosalia 2, Gemma 8. 11 de 16 tirs lliures. 2 triples de Gemma.