dimarts, 2 de desembre del 2008

10.000 visites

El nostre bloc ja ha passat de les 10.000 visites. Això ens ha de servir d’estímul a totes i a tots per continuar treballant en favor del bàsquet a Torredembarra.
A més de felicitar-nos, el que ara pertoca és donar el meu agraïment a tots els que visiteu habitualment el bloc. Gràcies a les vostres visites el bloc és ben viu.
Un agraïment també als entrenadors, a la direcció tècnica i als membres de la junta, per les informacions que ens fan arribar. Gràcies a ells s’ha aconseguit que aquest modest bloc sigui un espai de trobada de tots els que formem la secció.
Una abraçada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

xavi:
te felicito a vos y todos los que te ayudan a realizar el blog.
tu laburo es genial, sos un capo, crack, esto que haces es para todos. Todo el basquet de la udt te agradece el tiempo que invertis aqui.

Anònim ha dit...

el mateix dic que l' ezequiel, crec que de persones amb la sacrificació que te el Xavi n' hi ha poques, amb les ganes i l' ambició de tots crec que aquest club va creixent.

Xavi felicitats!

SERGI#13#

Anònim ha dit...

Felicidades por llegara los 10000 visitantes.
Gracias por mantener vivo el blog
Gracias por tu dedicación
Tu haces posible que cada dia haya una noticia nueva y que todos tengamos interés por entrar en el blog.

GRACIAS XAVI SOLE

Oscar Mataix ha dit...

Felicitats a tots i a cadascun de vosaltres i sobretot al Xavi pel Blog que de forma desinteressada feu possible el bon funcionament de la secció de basquet.

Gracies a tots, al Xavi, el Juanjo, la Lourdes,etc.. i a tots els membres de la Junta, que feu possible que totes les peces del trencaclosques, poc a poc vagin encaixant i es pugui respirar aquest bon ambient que esta ple d’il•lusió, d'alegria, de felicitat, de treball en equip, i un munt d’aspectes que sobretot fa colla i despres fa club.

Ànim, que continuí la il•lusió !!!!

Anònim ha dit...

OLE!!!!


I K SE SIGAN ESCONDIENDO COSAS!!!