dimarts, 9 de juny del 2009

COMUNICAT ALS SEGUIDORS DEL BLOC

-Davant el caire que estava agafant el bloc motivat per determinats comentaris, i després d’haver mantingut una reunió, el dimecres 3 de juny, amb la Junta Directiva i els entrenadors del club, es va prendre la decisió de no permetre fer comentaris a les entrades que es publiquin al bloc El bàsquet a Torredembarra.
-Aquest bloc va néixer amb la intenció de ser una eina de comunicació i un punt de trobada de la gent que estimem el bàsquet i, particularment, el bàsquet de Torredembarra.
-L’objectiu d’aquest bloc mai ha estat ésser una plataforma on vehicular les queixes.
-A principis d’abril se’m va comunicar que la Junta actual estava preparant un nou bloc. Per aquest motiu el bloc El bàsquet a Torredembarra deixarà d’existir ben aviat. La pervivència de dos blocs paral·lels seria absurda i una despesa d’energia innecessària.
-El nou bloc estarà el cent per cent operatiu ben aviat. Allí ja hi trobareu tota la informació referent a la propera temporada.
-Ja podeu fer les inscripcions per a la nova temporada en el nou bloc: torredembarra-basket.blogcindario
-Voldria aprofitar per donar el meu agraïment a tots els que heu visitat habitualment el bloc. Gràcies a les vostres visites el bloc ha estat ben viu. Un agraïment també als entrenadors, a la direcció tècnica i als membres de la junta, per les informacions que m’han fet arribar.
-Molta sort al nou bloc i a la persona o persones que el gestionin.
-A partir d'ara mateix es podran tornar a fer comentaris, però només es publicaran els que facin referència a les entrades del bloc.

Una abraçada a totes i a tots,

Xavier Solé

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria expressar públicament el meu agraïment al Xavi: pel bloc, per la seva feina, per la seva paciència i sobre tot, per ser la gran persona que és.
Ha sigut un plaer compartir aquest mesos amb tú!!!!!!!!
Sé que això no és un adeu, és un fins aviat.
Com sempre, gràcies per tot Xavi.

Lourdes Llima

Anònim ha dit...

Una de las pocas cosas que funcionaba bien era el blog. ¿Cual es el motivo del cambio?

Anònim ha dit...

Bueno, otro en sumarse a dar las gracias a Xavi. Siempre con un trabajo que realmente no se ve, con mucho tiempo invertido y que no siempre ha sido agradecido como a sido debido. Gracias de verdad y como dice Lourdes, que no sea un diós y si un hasta pronto.

Força Torre! #55

Eduard Cubero

Anònim ha dit...

Mireu aquesta pagina, això es la futura pagina del nou club????

Que simple, poc elaborada i complicada.

Camaleonudt

Anònim ha dit...

Gracies Xavi per la feina tan bona que has fet aquest temps.

Aitor Alonso

Oscar Mataix ha dit...

Xavi, gran treball realitzat al bloc, molt dificil de millorar, encara no acabo de entendre el perque d'aquesta segregació, però en fi son coses que passen....

Fins aviat!!