dimarts, 9 de juny del 2009

BASES I REGLAMENT DE LA CLOENDA 2009

La competició per equips estarà organitzada en una lligueta de grups i, després de la classificació regular, es faran els creuaments.

Tots els equips jugaran 3 partits, 2 de lliga regular i després un contra el de la mateixa posició de l'altre grup.

Els partits constaran de 5 parts de 5 minuts sense aturar el crono. És obligatori que a la 2na i 4arta part només juguin infantils i noies. Es podran fer canvis i un jugador amb 3 faltes quedarà desqualificat. 2 faltes per quart suposaran tirs lliures. L'empat es desfarà amb una cistella d'or.

El joc passiu es penalitzarà amb la pèrdua de la possessió.

L'organització es reserva el dret de modificar els equips, tant si queda descompensat com per falta d'efectius.

Porteu l'equipació oficial del club. Els que tingueu la samarreta reserva (blanca amb publicitat de Paula) porteu-la també, els que no en tingueu ja us en deixarem una. L'equip visitant anirà de color blanc.

Només es podrà participar en un dels concursos: Tirs Lliures – Triples – Esmatxades.

Els col·laboradors en els arbitratges de la cloenda d'escoles o que vinguin al matí es podran apuntar i tindran prioritat a l'hora de fer les inscripcions. Hi ha límit de participants per concurs.

Divendres dia 12 a les 18.30 podreu venir a practicar al Pavelló Sant Jordi.

Concurs de tirs lliures: Durant 30”, amb el màxim de tirs lliures anotats. Cada participant es buscarà un col·laborador pels rebots.

Concurs de triples: Durant 45”, amb el màxim de triples anotats. 2 tirs per posició (5 posicions). Cada participant es buscarà un col·laborador pels rebots.

Concurs d'esmaixades: alçada de minibàsquet. Cada participant tindrà 3 intents i un jurat farà les votacions.

Durant tota la tarda es faran les votacions pel partit de l'All-Star (es repartirà una butlleta per cada jugador i podrà escollir 2 jugadors de cada equip, 2 del júnior A, 2 del júnior B, 2 cadets Blau, 2 cadets Blancs, 2 cadets femenines, 2 infantils federació i 2 infantils consell).

Volem fer una gran diada de bàsquet, que començarà amb les escoles al matí. Sempre fa falta l'ajuda per fer d'arbitre o per col·laborar amb l'organització. Parleu amb l´Eze o amb el Manolo.

A les 2 anirem a dinar junts, nois i noies, pares, mares i entrenadors. El dinar es farà al Pavelló Municipal Els Caus al finalitzar l´entrega de premis i el cost és de 8 euros per persona. Per apuntar-se al dinar podeu trucar a la Laura 651069843, enviar un mail a torredembarrabasquetclub@gmail.com o a la recepció del Pavelló Sant Jordi.

Seria bo passar el dia junts. El matí amb les escoles. Al migdia dinar tots plegats. A la tarda partits i concursos. I a la nit … marxa!

La gran festa finalitzarà al Pavelló Els Caus a partir de les 20 h. amb música fins les 2 de la matinada. Per sopar s'oferirà un entrepà i una beguda per 3 euros.
Junts acomiadarem la temporada amb el desig de tornar-nos a veure la propera i fer gran el bàsquet a Torredembarra.

3 comentaris:

Toni #7 ha dit...

Hola Familia del basket xD jajaja

a ver... ayer fuimos a hacer unos tirillos eugenio, samperi, el força torre 55# y yo xD

Bueno solo decir que queremos interesarnos quien se apunta a los concursos

porfavor decirnos El nombre y el concurso es para hacernos una idea...


al de mates asegurado voy yo sampe y eugenio


al de triples lo mas seguro ke EDU CONE! xD


ale ya me direis!!!


Agur! :)



( esperoo que los juezes valoren el poco esfuerzo que hace samperi en los mates... jajaja)

Oscar Mataix ha dit...

Per motius personals i familiars, no podré assistir a la diada de cloenda de la temp. 2009.
Tan sols dir-vos que es una llàstima perquè portava 2 setmanes practicant esmaixades, per destrossar al S.Samperi, ( a les cistelles de mini,jeje).

Que s’ho passeu d’allò mes be, i feu bondat i sobretot oblideu els mals “rollos” que han pogut existir durant aquesta temporada.

Toni #7 ha dit...

Noooooo OSCAAAR!!!! :( tranqilo are un mate en tu honor...

xD jajaja ya pensare algo... xD

Una lastima...