diumenge, 14 de juny del 2009

CLOENDA ESCOLES 2009

Molts partits i molts somriures el dissabte dia 13 de juny a la cloenda de les escoles de bàsquet de Torredembarra 2009 al Pavelló Sant Jordi.

Els nois i noies dels CEIP's Antoni Roig, Molí de Vent, L'Antina de Torredembarra a més a més del col·legis i clubs convidats, CB Salou, CB Morell, CEIP La Portalada i Col·legi Sant Pau, van participar als 15 partits que durant tot el matí van fer gaudir els pares i mares que van omplir les graderies del Pavelló Municipal Sant Jordi.

Partits, regals i premis, sorteig i diplomes, van posar fi a una temporada amb la satisfacció de veure com el bàsquet a Torredembarra està creixent.

La cloenda va resumir 8 mesos d'entrenaments i competicions, on els monitors han posat el seu granet de sorra per la formació integral dels nens i nenes. Moltes gràcies a tots.

Destaquem la feina dels coordinadors, Belen Yañez al Molí de Vent i Manuel Rubio a l'Antoni Roig.

Finalment una menció especial per l'Ezequiel, coordinador de l'Antina i responsable de l'activitat de bàsquet a les escoles de Torredembara, per viure el dia a dia amb il·lusió i treball pels nens i nenes de les tres escoles.

Fins la propera temporada!

4 comentaris:

Toni #7 (GASOL) jaja ha dit...

Tranqilos... el año que viene... prometo ESPECTACULO... jajaja VOY A DESTRONAR A SAMPERI!!! jajaja por 1 punto! que rabia jajaja

SE LO MERECE ES UN CRACK!!! :D como persona y jugador...










Solo decir que gracias a los entrenadores, directiva, y todo el mundo que esta detras de este club poco a poco nos aremos mas grandes :D

AUpA TORRE!!!

Anònim ha dit...

També s'auria de donar les gràcies a tots els jugadors que pel demati van anar a fer d'arbit i a fer de taula.

Ana ha dit...

Com a mare també agraïr A LA JUNTA TOTA LA FEINA k a realitzat!!! Si no fos per ells... PENSEU TOTES LES COSES K NO ES PODRIEN DISFRUTAR: recollida de obsequis per els nens... Dinar.. sopar i música..etc... TOT PER RECOLLIR DINERS PER PODER PORTAR ENDAVANT EL CLUB!!!!! MOLTES GRÀCIES A TOTS ENTRENADORS...LA JUNTA I ALS PARES/MARES K DISFRUTAN DE TOT AIXÓ!!

Toni #7 ha dit...

GRACIAS ANONIMO...