dimarts, 16 de juny del 2009

CLOENDA TEMPORADA 2008/09

Per tal d'acomiadar-nos, però només per uns dies, ja que us espero veure a molts als Campus , vam decidir fer una cloenda dels jugadors i jugadores del Club.

La idea de fer una combinació d'equips, amb jugadors de diferents categories, ja fa 3 anys que ho fem, comporta la unió i l'esperit de col·laboració entre tots els que fem del bàsquet a Torredembarra un col·lectiu únic.

Que els grans siguin un exemple pels joves, que els més joves puguin participar amb els jugadors de més nivell, que us crideu pel nom sense ser del mateix equip, que els valors de l'esport, de lluita i esforç es puguin combinar amb la solidaritat d'un company més petit o de menor nivell ... aquests són els objectiu de la Cloenda.

La classificació dels partits és un objectiu secundari, participar dels concursos amb entusiasme i veure com entre vosaltres us animeu i us feliciteu és un plaer pels qui estan a la graderia o per als responsables dels diferents grups.

Les esmaixades, els triples i els tirs lliures, per premiar l'encert individual, no deixa de ser un èxit col·lectiu. Felicitar els campions i els participants pel seu esperit de companyonia davant els rivals.

Els valors que hauríem de premiar: la col·laboració amb les escoles, sacrificar temps lliure per fer de monitor i ajudar els joves en les seves primeres cistelles, qui pita i fa de taula perquè puguin jugar els seus companys, els jugadors que doblen entrenaments i partits, qui ajuda a recollir el material, els jugadors que des de la graderia animen els jugadors i equips del club, ... Aquests són els guanyadors, els millors!

Vull agrair a la junta directiva els esforços per tirar endavant en un any molt difícil, sense ells hagués estat impossible subsistir, als entrenadors pel seu interès i paciència, Óscar, Pep, José Luis, Carlos i l'Eze, als pares que s'han ofert a l'entrenador per ajudar i portar amunt i avall els seus fills i els companys ... i punt de reflexió per qui amb la seva actitud o falta de comprensió no ha ajudat a fer les coses millor.

Només desitjo que la temporada 2009/10, la primera com a Torredembarra Bàsquet Club, continuï amb la línea ascendent, amb les millores, que l'experiència ens dóna, de les darreres temporades.

Gràcies.

Manuel Rubio. Director tècnic i coordinador de la Secció de bàsquet de la UD Torredembarra.