Claret de Valls 65 - UD Torredembarra blau 45
- JÚNIOR B
(primer partit de lliga)
UD Torredembarra 37 - CB Amposta 105
Partit sense color. Els nostres juniors, amb baixes i contra un dels millors equips de la categoria, poc han pogut fer. Una diferència molt clara a favor dels visitants que amb molta més alçada han dominat sota la cistella i han aconseguit imposar el seu ritme. No és un resultat per desanimar-se sinó per treballar dur i millorar en els pròxims partits.
- SÈNIOR MASCULÍ (primer partit de lliga)
LOGISTICA CANDIDO UDT 67- Sant Pere i Sant Pau 63
- JÚNIOR A (primer partit de lliga)
UD Torredembarra 75- Reus Deportiu B 80
Partit de alternatives i de parcials a favor dels dos equips. Amb una primera arrancada dels nostres júniors que es posaven 12 punts d’avantatge al principi del segon quart. La precipitació i les pèrdues de pilota en els últims minuts del quart han igualat el partit al descans, 36-33. Al tercer quart la mala defensa dels jugadors i el rebot a favor dels visitants donen un avantatge de 8 punts al final del quart. L’equip ha reaccionat als últims minuts i han tingut pilota per posar-se a un punt a falta de 30 segons pel final, després de remuntar 17 punts. Felicitats als jugadors pel seu esforç i ànims per propers partits.