dilluns, 29 de setembre del 2008

LOGÍSTICA CÁNDIDO UDT 67 - CB SANT PERE I SANT PAU 63

Debut amb victòria del nostre sènior masculí contra el CB Sant Pere i Sant Pau en el primer partit de lliga del grup de 1era territorial.
Des de l’inici s’ha vist que el partit no seria fàcil ja que el rival era un equip veterà amb experiència, més alçada que el nostres i tenia algun jugador amb un bon tir exterior.
El partit ha estat marcat per l’alternança en el marcador, ja que cap dels dos equips ha estat capaç d’aconseguir una renda prou suficient. Els dos equips han entrat en el darrer minut amb possibilitats d’endur-se el partit. Dos atacs fallats pel Sant Pere i Sant Pau, una penetració amb cistella del Sergi Samperi, i una falta antiesportiva sobre el Manolo han decantat el partit a favor dels locals.
El partit ha estat molt emocionant i als nostres els hi hem vist coses interessants, sobretot quan l’equip ha estat capaç de córrer, amb intensitat a la defensa i transicions ràpides. El resultat serà una bona dosi de moral per al jove equip de Torredembarra.
El proper partit del Logística Cándido UDT serà el proper dissabte a Ulldecona, el rival, el Club Joventut BARANES BRUSCA .

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats nois!!! Aquest ha de tornar a ser el primer de molts bons anys!!! *nouenc*

Anònim ha dit...

Com a únic apunt del text, i com a correcció, dir que la antiesportiva va ser comesa sobre Manolo Rubio al intentar rebre pilota, i el número 13 del sant pere i sant pau, va estar agafant, golpejant i demés al nostre base. Apart d'aixó, res més que felicitar a tot el grup que forma el Senior Masculí i a seguir treballant en aquest projecte per portar-lo endavant.

Som-hi Torre!!

Anònim ha dit...

Faig la correcció. Algú que tingui les anotacions me les pot passar? M'agradaria publicar-les. Me les pot fer arribar a xsole1@xtec.cat

Anònim ha dit...

Bueno ara hem toca a mi.
Els nois de la torre van tenir la sort que els de SP i SP vinguessin sense l'altre jugador de prop de 2 metres.

La resta un partit molt igualat en quant a marcador,amb la diferiencia que nosaltres vam tirar mes vegades que ells a cistella.
No ho vaig contar, pero potser es van ficar prop de 10 cistelles de 3 punts pero es van llançar mes de 25, això si!! molts triples van ser encistellats en moments molt necesitats...
Gran treball dels pivots que essent jovenets van plantar cara i no es van encongir davant la veterania dels de SP i SP.
I ademes, tambe estic content de tots els jugadors encara que juguessin mes o menys van estar a l'altura i no van perdre la concentració que tant els hi vaig demanar.
I agraïr la aportació dels juniors,que com be vaig dir fa unes setmanes formen part del futur mes proper de la secció .

Salut i victories a tota la secció!!

Anònim ha dit...

Ben jugat nois! molta sort per a la segona jornada de lliga!


Ánimo, y a por ellos!