diumenge, 14 de setembre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (12-13-14 de setembre)

• SÉNIOR FEMENÍ (LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA)

El divendres van jugar a casa contra el Sant Ignasi de Barcelona, equip de la mateixa categoria però d'un altre grup. El resultat va ser favorable a les visitants per 60 -70. El Sant Ignasi ha dominat el marcador al llarg de tot el partit, amb diferències petites però suficients per acabar guanyant. Les nostres no han estat massa encertades. Mal balanç defensiu, pèrdua del rebot, poc ritme en atac i desencert en tirs.

El dissabte les nostres es van desplaçar fins a Reus per jugar contra el Ploms, equip de Copa Catalunya (dues categories superiors a la nostra). Es van imposar les del Baix Camp, el resultat final 84 - 49.

• JÚNIOR FEMENÍ

Dissabte les júniors van perdre 44-56 contra l'AAEET de Valls.

• SÉNIOR MASCULÍ (LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA)

Tarda d'estrena el dissabte al Pavelló Sant Jordi, ja que el sénior jugava el seu primer partit de pretemporada contra el CB Cambrils, equip d'una categoria superior. Tret del 2 - 0 inicial, els nostres sempre van anar per sota del marcador, però mai li van perdre la cara al partit. Tot i situar-se a un punt durant el tercer quart, el resultat final va ser favorable als visitants 60 - 72.

• JÚNIOR MASCULÍ

Els nostres júnior van jugar el seu primer partit de preparació. Van perdre contra el CB Montblanc. El resultat final va ser 55-81.

Les pèrdues de pilota i els ràpids contraatacs del rival van ser la clau del partit. Bona impressió del júnior a falta de 3 setmanes per començar la competició. El primer quart va ser força igualat i va acabar finalment amb un 10 a 19 favorable al CB Montblanc. Un parcial de 10 a 0 al final del segon quart va disparar la diferència a 23 punts per sota. El tercer i quart van servir per provar i veure a tots els jugadors del júnior A. Jugadors: Espuch, Carlos, Cristofer, Jona, Roger, Pol, Alejandro, Ángel Andreu, Ángel Aguilar i Sergio.