dijous, 21 d’agost del 2008

NOU ENTRENADOR PER AL SÈNIOR MASCULÍ


Óscar Mataix, és el nou entrenador del Sènior Masculí de 3ra Catalana, nivell territorial.
Inicialment Manuel Rubio agafava la direcció de l’equip, però per diversos motius de compatibilitat i la seva continuïtat com a jugador, han fet que l’Óscar sigui qui agafi el timó del nou projecte.
El Sènior Masculí, que la temporada passada va perdre la categoria, jugarà a 3ra Catalana. S’ha renunciat a jugar a una categoria superior per donar un pas endavant i que els jugadors més joves de Torredembarra tinguin protagonisme al primer equip masculí de la secció. La inexperiència i el nou projecte han estat els motius de la decisió tècnica de la renúncia.
Pensant en un futur pròxim volem pujar el nivell i la categoria del nostre Sènior, pels mèrits aconseguits i pels esforços comuns dels jugadors que formen i formaran aquest primer equip.
Sobre l’Óscar, hem de dir que és l’entrenador que més anys porta a la secció, col·laborant tant en tasques de direcció d’equips (cadets, júniors, ...) com a membre de la junta de la secció. Els seus equips sempre s’han caracteritzat per ser lluitadors i amb molta personalitat, donant molt bona imatge de la secció i competint a un gran nivell.

Des d’aquí els desitgem molta sort, a ell i a tot l’equip, en aquesta nova etapa.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona desició aquesta, ja que encara que Manolo Rubio també està preparat per a dur l'equip, crec que ara mateix el nesecitem més com a jugador que com a entrenador.

Crec que l'Oscar ho fará molt be, i com a integrant d'aquest grup jove que formarem el senior A de Torredembarra, estic segur que farem una bona temporada.

Anònim ha dit...

Estic segur que l´Oscar farà un bon treball i amb sacrifici, treball i un pel de paciencia l´equip donarà guerra.
Anims a tots.

Anònim ha dit...

En realidad, es una lástima perder un entrenador como el Oscar para el junior...

Igualmente, les deseo a él y a todo el equipo mucha suerte.

P.D. Quién hizo la foto...?

Anònim ha dit...

han canviado la foto...
... tambien es una buena decisión esa... :D

Anònim ha dit...

Bueno,nomes dir que en un principi la meva il.lussió era continuar amb el junior, amb jugadors que alguns de vosaltres coneixo potser desde la temporada 2004-2005, si no m'equivoco.
Això per a mi era molt important perque us he vist progressar i se que d'aqui s pocs anys els juniors que pujeu junt amb alguns dels seniors d'enguany sou la base de futur de la secció.

Els motius ja els sabeu +/- la feina, mes els meus deures com a pare de 2 nens, nomes hem permet entrenar a unes hores diferents a les d'altres temp.

Amb el nou senior,tambe estic il.lussionat perque son gairebe tots jugadors de la casa, que tambe en alguna ocassió els he portat com entrenador.
I penso que aquest senior es jove,si, pero, ha de mirar cap al futur sense cap por vers equips contraris que ens podem trobar aquesta temporada, equips i jugadors veterans, amb molta experiencia, pero enclavats en aquesta categoria, i nosaltres hem de mirar en aquests propers anys de assolir unes altres categories.

Apa.Ja esta que si no m'enrotllo.

Salut i pelas!!!

Anònim ha dit...

L'Oscar es una gran persona i un bon entrenador. L'equip d'enguany es nou i jove i necessita a algú que com a minim prometi treball i el els farà treballar, el que passa els que els fruits no es recolliran aquesta temporada, la inclusio del Manolo com a jugador li donarà al equip aquell punt de
frescura, control i veterania que es necessita, per controlar situacions i resultats.
Em sembla collonut.