dijous, 14 d’agost del 2008

EL SÈNIOR FEMENÍ JA ESTÀ EN MARXA


El primer equip femení del club ja ha iniciat la pretemporada que s'allargarà de l'onze d'agost fins el vint de setembre. Faran quatre sessions i un partit setmanal, alternant pista i físic, ja sigui a la pista d'atletisme, platja i pavelló Sant Jordi.
Aquesta serà la quarta temporada a segona catalana. L'objectiu serà salvar la categoria sense promocionar i, si es pot, apropar-se als quatre primers llocs de la classificació, que donarien dret (els tres primers ) a la promoció d'ascens.
L'entrenador de l'equip tornarà a ser Pep Garcia i de les sessions físiques s'encarregarà Manolo Rubio.
A la lliga hi ha set equips de la demarcació de Tarragona: ADT, AAEET, TGN, Salle Reus, Pare Manyanet, La Selva i UDT. I nou equips de la resta de Catalunya: Vilanova, Esparraguera, Olesa, Martorell, El Prat, Viladecans, Santa Coloma de Cervelló, Esplugues i Sant Boi. L'inici de la temporada serà el 28 de setembre al pavelló del Serrallo contra el TGN.
La plantilla està formada per: Silvia Carricondo i Núria Samperi de bases. Gemma Aragonès, Rosalia Pinyol, Erika Ruiz, Núria Soler i Marta Armengol com a exteriors. I Noelia Ayete, Tània Mestres, Tati Pla, Farah Megías i Sarai Duro com a interiors. Amb relació a la plantilla de la temporada passada s'han incorporat Marta, Núria Samperi, Tània i Sarai.
Els partits de pretemporada seran els següents: el 30 d'agost jugaran a Vilanova contra el Samà de primera catalana. El 31 contra el CBT júnior preferent. El 6 de setembre es farà la presentació al Pavelló Municipal Sant Jordi contra un rival per decidir. El 13 el rival serà el Reus Ploms de Copa Catalunya. El 18 contra el Valls B al Joana Ballart i el 20 de setembre contra el CBT al Pavelló del Serrallo. Aquests dos últims també equips de primera catalana.